€67,00 EUR

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään
Cwwnxzc6tnstjo1fwmgl file

Superlataa Kylmäsoittosi

Kylmäsoitto on tehokas tapa lisätä myyntiä ja kasvattaa asiakaskuntaa, mutta se on osattava tehdä oikein. Tällä kurssilla opit tekemään ennennäkemättömiä kylmäsoittoja, jotka vievät myyntisi uudelle tasolle! Tämä kurssi on kokonainen myynnin oppi kurssi lähtien asiakas hankinnasta siihen, mitä sanot asiakkaalle, miten vastaat hänen vastaväitteisiin, closaat ja teet follow uppia.

 

Kurssilla opitaan muun muassa:

  • Prospektointia
  • Kylmäsoittojen perusteet
  • Miten pääset puhelussa eteenpäin
  • Miten hoidat asiakkaiden vastaväitteet
  • Oikeanlainen energia ja asenne

Superlataa kylmäsoittosi -kurssi on loistava tapa oppia kylmäsoittojen salat. Se sopii mainiosti niin aloitteleville myyjille, kuin jo pidempäänkin myyntiä tehneille guruille, jotka haluavat viedä kylmäsoittonsa uusiin sfääreihin. Kurssilla perehdytään kylmäsoittojen tarkoitukseen, oikeaan energiaan ja asenteeseen, kylmäsoittojen sisältöön, niiden prosesseihin ja kauppojen sulkemiseen. Superlataa kylmäsoittosi -kurssin myötä soittotekniikkasi ja -asenteesi saavat uusia ulottuvuuksia, mikä näkyy myös varmasti myynnissäsi. 

Kylmäsoitto on ehdottomasti tekniikka, joka kannattaa olla hallussa jokaisella myyjällä. Parempaa tietä oppia myynnin saloja et lyödä, joten jos haluat kehittyä myyjänä, oppia uusia tekniikoita ja ennen kaikkea lisätä myyntiäsi, on tämä kurssi juuri sinua varten!

MUISTA JOS ET JOSTAIN SYYSTÄ PIDÄ KURSSISTA NIIN MEILLÄ ON 30PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU