Rock Your Day - Superlataa työsi!

€67,00 EUR every year

Tuntuuko, että työelämäsi jumittaa paikoillaan? Jos koet ansaitsevansa työltäsi enemmän, on tämä videokurssi luotu sinulle! Tällä kurssilla opit:

  • Saamaan parempaa tulosta työssäsi
  • Työntekoasi mullistavia toimintatapoja
  • Suhtautumaan työelämään ja työntekoon terveellisemmin

Tämä kurssi auttaa sinua todella superlataamaan työsi: sen avulla sinä ja työporukkasi voitte saada työstä entistä enemmän irti ja tehdä arjesta juhlaa! Olit sitten työntekijä, yrittäjä tai itseäsi työllistävä, sopii tämä kurssi sinulle, jos haluat ottaa päivästäsi kaiken hyödyn. Kurssilla käydään läpi keinoja, jotka auttavat sinua tai yritystäsi pääsemään parempiin tuloksiin ja saavuttamaan parhaan mahdollisen potentiaalin.

Tämä kurssi sopii hyvin kaikenlaisten alojen harjoittajille. Halusit sitten lisätä myyntiäsi, parantaa omaa työskentelypotentiaaliasi tai yksinkertaisesti viihtyä ja jaksaa työssäsi paremmin, tarjoaa tämä kurssi sinulle varmasti kullanarvoisia vihjeitä. Kurssilla esitetyt toimintatavat ja ajatukset pureutuvat erityisesti työn tekemiseen liittyviin motivaatiokysymyksiin, ja auttavat sekä sinua että työporukkaasi viemään itsenne täysin uudelle tasolle.

Tämä kurssi on avaimesi työhön, jonka todella haluat ja ansaitset!

 

Account Information

Need Help? Email Customer Support or Call Us at +358 40 1244 979

Next

Tilaajan tiedot

Next

Nimi:

Yritys:

Payment
Payment
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default New
PayPal

Card information is stored on a secure server.

Next

Complete