Rock Your Day - Menesty Työelämässä

€97,00 EUR

Tuntuuko, että työelämäsi jumittaa paikoillaan? Jos koet ansaitsevansa työltäsi enemmän, on tämä videokurssi luotu sinulle! Tällä kurssilla opit:

  • Saamaan parempaa tulosta työssäsi
  • Työntekoasi mullistavia toimintatapoja
  • Suhtautumaan työelämään ja työntekoon terveellisemmin

Tämä kurssi auttaa sinua todella superlataamaan työsi: sen avulla sinä ja työporukkasi voitte saada työstä entistä enemmän irti ja tehdä arjesta juhlaa! Olit sitten työntekijä, yrittäjä tai itseäsi työllistävä, sopii tämä kurssi sinulle, jos haluat ottaa päivästäsi kaiken hyödyn. Kurssilla käydään läpi keinoja, jotka auttavat sinua tai yritystäsi pääsemään parempiin tuloksiin ja saavuttamaan parhaan mahdollisen potentiaalin.

Tämä kurssi sopii hyvin kaikenlaisten alojen harjoittajille. Halusit sitten lisätä myyntiäsi, parantaa omaa työskentelypotentiaaliasi tai yksinkertaisesti viihtyä ja jaksaa työssäsi paremmin, tarjoaa tämä kurssi sinulle varmasti kullanarvoisia vihjeitä. Kurssilla esitetyt toimintatavat ja ajatukset pureutuvat erityisesti työn tekemiseen liittyviin motivaatiokysymyksiin, ja auttavat sekä sinua että työporukkaasi viemään itsenne täysin uudelle tasolle.

Tämä kurssi on avaimesi työhön, jonka todella haluat ja ansaitset!

 

MUISTA! SINULLA EI OLE MITÄÄN RISKIÄ! 30PÄIVÄN RAHAT TAKAISIN TAKUU

 

 

 

 

 

 

 

Tilitiedot

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia tai soita meille numeroon +358 41 730 5350

Jatka

Tilaajan tiedot

Jatka

Nimi:

Yritys:

Maksutiedot
Maksutiedot
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Uusi
PayPal

Jatka

Viimeistele tilaus