UUSI KIRJA: Rock Your Day Janne Immoselta.  Janne on menestynyt yrittäjä, some persoona, kirjailija, kiinteistökehittäjä, hotellin omistaja.

                KIRJA PAINOS MYYTY LOPPUUN! 

NYT UUSI TARJOUS SAAT E-KIRJAN JA MENESTYKSEN SALAISUUDET VIDEOKURSSIN HUIKEAAN TARJOUSHINTAAN 7.95€

 

Rekisteröidy nyt ja saat:

  • E-kirjan Stop! Ala elää nyt!!  (Arvo 29eur)
  • BONUS #1 - ILMAINEN Videokurssi Menestyksen Salaisuudet (Arvo 37Eur)

  • BONUS #2 -  ILMAINEN VIDEOKURSSI: 3 Helppoa askelta Menestykseen

Tarjous vanhenee heti, kun kirjat loppuu,  joten ole NOPEA ja hanki omasi jo tänään!

"Kyllä! Haluan E-kirjan ja videokurssin"

 

 

*Kirjan normaali hinta on 29eur, mutta me maksamme sen sinulle! Maksat vain posti-ja käsittelykulut 7.95Eur jotta voimme antaa niitä mahdollisimman monelle ja tämä sisältää vielä BONUKSEN!

Vaihe 1: Mihin lähetämme kirjasi ja bonuksesi?

Aloita kirjoittamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi alle. Lähetystiedot ilmaiselle kirjalle pääset syöttämään seuraavalla sivulla.* Kun syötät tietosi, annat meille oikeuden lähettää sähköpostia, jotta voimme täyttää tämän tilauksen ja palvella sinua uutiskirjeiden ja tarjousten muodossa. Voit milloin tahansa lopettaa viestien vastaanottamisen.

KIIRE, tämä tarjous ei kestä kauan...

Miksi annan kirjan pois?

Monet ihmettelevät miksi annan kirjan ilmaiseksi. Koska te, kaverit, olette olleet niin suuri inspiraation lähde minulle ja koska olen omassa elämässäni nähnyt mitä hyvä kirja voi tehdä ihmisen elämälle.  Nyt haluan antaa muutama tuhat kirjaa kiitoksena siitä kaikesta mitä olen elämässi saanut.. Minulla ei luonnollisesti ole varaa tehdä tätä ikuisesesti, joten hanki kopio nyt, kun kirjoja vielä on! Ostin sen sinulle - joten et maksa itse teoksesta, joka on 29Eur! Pyydän sinua vain maksamaan posti ja- käsittely kulut, jotta voin antaa mahdollisimman paljon kirjoja.

"Huikea kirja! Rock Your Day on jotain todella uutta ja se antaa oikeasti huikeasti potkua elämään ja yrittämiseen."

Jere Koistinen

- Elokuvaohjaaja, tuottaja

* Ilmainen tarkoittaa, että et maksa mitään itse kirjasta. Kirjan vähittäismyyntihinta on 29EUR, mutta saat sen nyt ilmaiseksi. Pyydämme vain, että maksat toimituskulut / käsittelysi, jotta voimme antaa pois mahdollisimman monta kirjaa ympäri Suomea.

Kun syötät tietosi, annat meille oikeuden lähettää sähköpostia, jotta voimme täyttää tämän tilauksen ja palvella sinua uutiskirjeiden ja tarjousten muodossa. Voit milloin tahansa lopettaa viestien vastaanottamisen- *Kirjatarjous on 1kpl/asiakas